De webshop is tijdelijk buiten werking

De beste Stout van de wereld!

Onze stout "More Complicated Than Your Girlfriend Stout" is verkozen tot beste stout ter wereld! Wow, wat zijn we hier erg blij mee! Dit bier heeft al heel veel awards gewonnen, maar om nu dit mooie bier de Beste Stout ter Wereld te noemen is natuurlijk echt geweldig!

best stout in the world

Dit is de eerste stout die ik heb gebrouwen, 6 jaar geleden stond dit bier nog op de test tafel. Ik was in die tijd aan het spelen met de juiste balans van koffie, chocolade en vanilla. Ook wilde ik dit bier een hogere bitterheid geven dan de meeste andere stouts omdat dit, in mijn beleving, het bier beter drinkbaar maakt.

Als ik nu terug kijk naar al die testen, dan kan ik blij en dankbaar zijn over het resultaat en de beslissingen die ik toen heb genomen.

Ik hoop dat jullie net zoveel van dit bier gaan genieten als het plezier dat ik heb gehad om dit bier te creeëren!

Klik hier om dit bier direct te bestellen

Proost,

Ronald

 

 

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Leeftijdscheck

Ben je ouder dan 18 jaar?

Zoek

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg
Shop nu
Nederlands